Rodinný dům, 4+kk

Řadový koncový dům 4+1 o velikosti 156,5 m2 (včetně garáže). Dům je již dokončen v nadstandardním vybavení. AKCE - NADSTANDARDNĚ DOKONČENÝ DŮM ZA CENU STANDARDNÍHO DOKONČENÍ !!!

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, jídelnou a televizním koutem. Prostor kuchyně je oddělen posuvnými dveřmi. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu přes terasu s pergolou. Na kuchyň navazuje technická místnost, odkud je umožněn i přístup do prostor garáže. Zádveří domu je vybaveno šatnou a wc pro hosty. Nechybí ani úložný prostor pod schodištěm.

V patře domu nalezneme 2 koupelny a 3 ložnice. Hlavní ložnice má samostatný přístup ke koupelně se sprchovým koutem, které předchází šatní prostor. Druhá koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem. Obě koupelny jsou prosvětleny okny. V patře domu se nachází jak terasa, tak i balkon.

V obytných místnostech a v kuchyni dřevěná (masivní) podlaha odstín Merbau. Dřevěná eurookna v odstínu čokoláda ladí s vnitřními kazetovými dveřmi. Španělské dlažby a obklady v koupelnách, které jsou vybaveny podlahovým elektrickým topením, zařizovací předměty Laufen, Grohe. Topení a ohřev vody přes plynový kondenzační turbo kotel, který je umístěn spolu s přípojkou na pračku a sušičku v technické místnosti. Dům je vybaven požárním senzorem. Optický kabel připojen. Dům je navíc vybaven rekuperací, dále pak zabezpečovací (inteligentní) jednotkou – možné ovládání topení, elektronického zabezpečovacího systému, světel (simulace pohybu v době nepřítomnosti), zabezpečení veškerých přístupů do domu, možné doplnění i regulace závlahy a vzduchotechniky, žaluzií, možnost připojení kamerového systému, případně i budoucího vyhřívání bazénu – ovládání vzdáleným přístupem přes internet či přes mobilní telefon. Možnost připojení na centrální pult ochrany.

Venkovní chodníková dlažba a vjezd do garáže ze štípaných žulových kostek, obklad soklu domu z umělého pískovce. Venkovní okenní parapety z kamenného pískovce. Terasy v domě z tropického dřeva Massaranduba. Venkovní brána a garážová vrata ovládány sdruženým dálkovým ovladačem, vstup do domu rovněž umožněn přes dálkový ovladač.

Na pozemku o celkové výměře 445 m2 sadové úpravy – položeny travnaté koberce. Čelní plot monolitický betonový s výplní z kovových dílců, oplocení mezi sousedními pozemky drátěným poplastovaným plotem. Součástí domu retenční nádrž na dešťovou vodu, možné využití při zalévání pozemku. Dům je součástí již 2. fáze našeho projektu výstavby rodinných domů – Benice, ul. Žitavská.

Interier 156,8 m2, terasa/balkony 15,4 m2, pozemek 510 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8915
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    157 m²
  • Balkón
    15 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    172 m²
  • Pozemek
    510 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.