Usedlost / statek

Rozlehlá venkovská usedlost po kompletní rekonstrukci s krbem, letní kuchyní a pečlivě upravenou zahradou je situovaná naproti parku v rezidenční části obce Kamenné Žehrovice, 25 minut jízdy autem po rychlostní silnici R6 od stanice metra a obchodního centra Zličín.

Usedlost se skládá z podsklepené hlavní budovy, domu pro hosty napojeného na dílnu a garáž pro 3 vozy a velké stodoly.
Přízemí hlavní budovy je tvořeno velkým obývacím pokojem s proskleným krbem, jídelním prostorem, kuchyní a spíží, ložnicí, pracovnou, koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou, komory a předsíně. Z obývacího pokoje a ložnice lze vstoupit na krytou terasu navazující na letní kuchyni se zděným grilem. V 1. patře hlavní budovy je umístěn prostorný obývací pokoj s kuchyní, vestavěným mezipatrem a 2 balkony, dále ložnice a koupelna průchozí na půdu.
Hostovský dům je tvořen společenskou místností s kuchyní a samostatnou toaletou, v patře se nachází otevřený prostor vhodný k rozdělení na několik ložnic. K dispozici je garáž pro 3 vozy, dílna a sklad zahradního náčiní. Stodola je momentálně užívána jako sportovní hala s golfovým trenažerem.

K vybavení patří dřevěné podlahy a okna, velkoformátová dlažba a obklady, 3x plně vybavená kuchyň, masážní sprcha, velké množství úložných prostor, odhalené stropní trámy. Kupní cena je včetně na míru vyrobeného nábytku.

Klidná rezidenční lokalita se základní občanskou vybaveností a dobrou dostupností do Prahy. V obci se nachází mateřská a základní škola, restaurace, obchod, dětská hřiště, kompletní služby jsou k dispozici v nedalekém Kladně, cca 10 minut jízdy autem.

Interiér 550 m2, zastavěná plocha 2 142 m2, pozemek 3 537 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21684
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Užitná plocha
    550 m²
  • Zastavěná plocha
    2 142 m²
  • Pozemek
    3 537 m²
  • Parkování
    Garáž pro 3 vozy, další místa na pozemku
  • PENB
    E
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.