Usedlost / statek

Majestátní ranč Santa Elena v argentinském Lujánu se skládá z krásného letoviska obklopeného přírodou, působivých zahrad a zemědělské, chovné i lesní půdy.

Nemovitost z 20. století je situovaná hned vedle řeky Luján, pouhých 75 km od Buenos Aires. Mimo oblasti vyhrazené pro zemědělství, lesnictví, chov skotu a ovcí, má i celou další škálu využití jako jsou hotelové služby, cestovní ruch, volný čas, rekreace nebo mnohé společenské akce.

Hlavní dům připomínající anglo-normanský zámek byl postaven v roce 1943 na malém kopci a poskytuje tak nádherné výhledy do okolí. V suterénu domu (565 m2) se nachází kuchyň, spíž, vinný sklípek, prádelna, úklidové prostory, koupelny a další. V přízemí (870 m2) je velká vstupní a přijímací hala a 3 propojené haly s výhledem na velkou verandu (329 m2), která je ideálním místem pro setkávání. Dále zde najdete apartmá pro hosty, obývací pokoj, další kuchyni, jídelnu a 2 koupelny. Patro (500 m2) má celkem 15 ložnic, včetně jedné hlavní s krbem, koupelnou, šatnou, samostatnou pracovnou a místem pro čtení. Podkroví (385 m2) nabízí další 2 ložnice, koupelnu a nejlepší výhled na celé prostranství. Ve všech prostorech byly použity vysoce kvalitní materiály. Veškeré podlahy, střecha, schodiště a okrasné dekorace jsou vyrobeny ze surového dřeva a jsou ve výborném stavu.

Méně než 100 metrů od hlavního domu stojí také secesní kaple s nádhernými vitrážemi. Má kapacitu pro 50 osob a potřebné povolení pro náboženské obřady.
K pozemkům dále patří stáje a skladové prostory (200 m2), 14 hektarů zahrad s rostlinami a stromy z různých částí světa, 400 hektarů lesů se 7 propojenými lagunami, antukový tenisový kurt a plavecký bazén (25m x 12,5m) s malou budovou (60m2) zahrnující šatnu, koupelny a otevřený salonek.

Pozemek 877 hektarů; Budovy cca 2 800 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28617
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Užitná plocha
    2 800 m²
  • Pozemek
    8 770 000 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další usedlosti/statky v lokalitě Pampa

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.