Usedlost / statek

Rozsáhlý komplex s krásným historickým domem, upravenými zahradami i zemědělskou půdou leží na rozlehlém pozemku o rozloze 53 hektarů podél řeky Paraná.

Hlavní, 200 let starý dům s plochou 300 m2 je zhotoven z cihel a vepřovic. Díky této tradiční konstrukci je uvnitř zajištěna nízká vlhkost a konstantní teplota. V domě je k dispozici hlavní obývací pokoj s jídelnou a krbem, vstupní hala (také s krbem), plně vybavená kuchyň, hlavní ložnice včetně koupelny s vířivkou a 2 ložnice (s koupelnami) propojené obývacím pokojem s krbem. V suterénu se nachází mediální místnost, ve věžičce herna. Celý interiér je vybaven keramickou dlažbou a klimatizací.

Klimatizovaný dům pro hosty (cca 200 m2) má obývací pokoj a hlavní en-suite ložnici s koupelnou, zastřešenou verandu a navíc také pokoje pro zaměstnance.
Na pozemku najdete bazén, venkovní jídelnu, tenisový kurt, umělé jezírko a ostrůvek, upravené zahrady, citrusové stromy a 2 kůlny. Zajištěn je také rozsáhlý zavlažovací systém, elektrická síť, záložní dieselový generátor, 3 studny (asi 70 metrů hluboké), centrální přívod plynu, internet nebo satelitní TV. Nemovitost má navíc povolení pro 1 000 metrů dlouhou přistávací dráhu.

Pozemek: 53 hektarů; Budovy: cca. 500 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28618
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Užitná plocha
    500 m²
  • Pozemek
    530 000 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.