Usedlost / statek

Jezdecký areál "Estancia Las Acacias", situovaný 82 km od města Olivera, má široké využití - pro turismus, hotelnictví, rekreaci či různorodé společenské a firemní akce. Historie areálu sahá až do roku 1882 a na jeho pozemcích se nacházejí jak obytné prostory, tak např. kaple či přistávací dráha.

Vila s historií sahající až do roku 1882, je ve výborném stavu a její prostorný interiér o 1 000 m2 se rozprostírá na třech podlažích. Dům zahrnuje obývací pokoj, jídelnu, 11 ložnic (většina en-suite s vlasními koupelnami), pracovny (některé z nich s koupelnou, jedna navíc s krbem), hernu nebo bar. Dále je zde bazén, solárium a prostor pro grilování.

Na pozemcích najdete dvoupatrovou kapli, strojovnu, dílny i společenský prostor v bývalé hospodářské budově z roku 1889 o rozloze 1 000 m2 s koupelnami, velkou kuchyní i grilem. K dispozici je výcvikový prostor pro koně se 2 domy pro personál, stodola, kůlny, veterinární zařízení a skladové prostory. Na pozemku je mimo jiné 1 200 m dlouhá přistávací dráha.

Na polích se momentálně produkuje kukuřice, sója a pšenice.

Pozemek 1 450 hektarů; hlavní dům 1 000 m2; společenské prostory 1 000 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28619
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Užitná plocha
    2 000 m²
  • Pozemek
    14 500 000 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další usedlosti/statky v lokalitě Pampa

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.