Usedlost / statek

Kompletně zrekonstruovaný a stylově zařízený bývalý statek z roku 1850 s velkou romantickou zahradou, koupacím jezírkem a zahradním domkem stojí na návsi obce v krásné krajině mezi Brdy a křivoklátskými lesy. Nemovitost se hodí pro velkou rodinu s dětmi, jako vícegenerační bydlení nebo objekt pro podnikání či rekreaci.

V přízemí je velký obývací pokoj se stropem až do podkroví, volně navazující kuchyně s jídelnou, pokoj se saunou, betonovou vanou a vstupem do zahrady, velká ložnice a koupelna (s WC a pračkou). Nad obývacím pokojem je galerie a pracovna s knihovnou. Podkroví tvoří 2 ložnice, obývací pokoj s jídelnou, lodžií a plánovanou kuchyňskou linkou, koupelna (s WC) a komora. Z lodžie jsou krásné výhledy na pohoří Brd a hrad Točník.

Součástí vybavení je objemná pec, která má ze strany obývacího pokoje krb a ze strany kuchyně prostor na pečení chleba (oboje lze využít k vytápění objektu). Na pozemku stojí prostorná, východně orientovaná dřevěná terasa, zahradní domek, přístřešek pro auta, 2 skleníky, studna a stodola (s přívodem elektřiny a vody), kterou lze přestavět na další obytný objekt nebo wellness s bazénem. Jezírko vhodné ke koupání má dřevěné molo. Fotogenický dům s interiérem ve skandinávském stylu a vším potřebným k modernímu pohodlnému bydlení se objevil v mnoha prestižních časopisech a v kampani úspěšného obchodu s udržitelnou módou.

Usedlost se nachází v klidné obci, v blízkosti lipové aleje, kapličky, potravin, mateřské a základní školy (1. stupně) nebo knihovny. Místo má skvělé spojení s Prahou po dálnici D5, ke stanici metra Zličín nebo na letiště Václava Havla trvá cesta 30 minut. Kousek od domu staví autobus, 10 minut chůze je vlaková zastávka. Obec obklopuje krásná, téměř neporušená příroda, v blízkosti je přírodní koupací nádrž a bývalý vojenský prostor využívaný turisty, cyklisty i houbaři.

Užitná plocha 311 m2, zastavěná plocha 231 m2, zahrada 2 169 m2, pozemek 2 400 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34030
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Užitná plocha
    311 m²
  • Zastavěná plocha
    231 m²
  • Pozemek
    2 700 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.