pronájem kanceláře

Administrativní budova s čelní historickou fasádou a elegantním architektonickým designem nabízí kancelářské prostory k pronájmu na Praze 2. V budově je reprezentativní vstupní hala se zachovanými historickými prvky a zahrada ve dvoře.

Lokalita:
Budova se nachází na známé adrese v centru města, 5 minut chůze od Václavského náměstí. Excelentní přístup automobilem ( přímo z dálnice D1). Stanice metra I. P. Pavlova (trasa C) a tramvají jsou přímo před budovou.

Vybavení a služby:
Jedna z mála budov v centru města s otevřenou dispozici. Vybavení kanceláří zahrnuje protihluková otevíratelná okna, klimatizaci (čtyřtrubkové fan coil systémy), zdvojené podlahy, venkovní žaluzie, detektory kouře, 24hodinovou bezpečnostní službu, kamerový systém CCTV, přístup na magnetické karty. Rozsáhlé podzemní parkování. Velmi dobrá viditelnost.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    14426
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    110 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    6 567 m²
  • Parkování
    140 EUR
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.