pronájem kanceláře

Kanceláře k pronájmu v pěti nadzemních podlažích administrativní budovy v těsné blízkosti stanice metra Kačerov.

Světlá výška kanceláří 2,85 m. Výměra místností od 15 m2 do 50 m2. K dispozici kuchyňka a toalety, na podlahách koberce, na vyžádání luxusní italsky nábytek značky SPAGNOL. Možnost označení společnosti ve vstupním vestibulu a označení směrové cedule dle potřeby.

Lokalita:
Výhodná lokalita s dobrou občanskou vybaveností v okolí a s výbornou dopravní dostupností. Budova se nachází vedle magistrály na začátku dálnice D1, s napojením na Jižní spojku. Stanice metra Kačerov (trasa C) je vzdálená 150 m od budovy. Dále je v docházkové vzdálenosti železniční zastávka Praha-Kačerov a autobusové zastávky Lísek a Rosečská.

Vybavení a služby:
Výtah
Směrové cedule
Topení a chlazení
Otevíratelná okna
Kuchyňka na patře
Koberce

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    15636
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    81 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    1 996 m²
  • PENB
    D
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.