Administrativní budova

Projekt Rezidence Lužánky tvoří rohovou část ulic Lidická a Burešova a nabízí bytové i komerční prostory. Je tvořen třemi budovami, které jsou podzemními podlažími spojeny v jeden funkční celek. První dvě nadzemní podlaží jsou vymezeny pro komerční a kancelářské prostory, celkově je v nabídce 2 020 m² komerčních ploch, pro obyvatele je k dispozici 96 bytů o celkové ploše 5 955 m². Tři podzemní podlaží objektu nabízí celkem 160 garážových stání, určených jak pro komerční prostory, tak pro majitele bytových jednotek. Rezidence Lužánky je výjimečný projekt, který představuje jedinečnou příležitost k pořízení bydlení, investici či prostor pro podnikání v těsné blízkosti centra Brna. Projekt, disponující jedinečným výhledem na jihomoravskou metropoli, je ojedinělý svou velmi ohleduplnou koncepcí vůči stávající zástavbě a přesto splňuje i ty nejnáročnější požadavky moderního bydlení a podnikání.

Lokalita:
Projekt se nachází na rohu ulic Lidická a Burešova, pouze 5 minut chůze od centra města a přímo naproti největšímu brněnskému parku Lužánky. V bezprostředním okolí se nachází obchody, nákupní centra, restaurace, kavárny, lékárny, zdravotní centrum, banky, úřady, relaxační centra i sportoviště, školy apod. V dosahu 2 minut pěší chůze jsou zastávky městské hromadné dopravy, konkrétně tramvajové linky 1 a 6, trolejbusové linky 25 a 26. Hlavní vlakové i autobusové nádraží jsou vzdálené 10 minut jízdy autem i MHD. Dálnice D1 je vzdálena 15 minut jízdy autem.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20609
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Celková velikost budovy
    2 020 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    780 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.