pronájem kanceláře

Administrativní budova s kancelářskými prostory vhodná jako reprezentativní sídlo firmy na ulici Jiráskova v Brně. Budova o 3 patrech, s dvojgaráží a zahradním domkem s posezemím nabízí celkově 430 metrů čtverečních užitné plochy.

Přízemí hlavní budovy poskytuje zasedací místnost, kuchyň, sociální zázemí, šatnu, místnost s krbem a garáž pro 2 auta.
V 2. a 3. patře nabízí budova 8 kanceláří, kancelář s vlastním sociálním zázemím, kuchyňkou, sekretariátem a zimní zahradou, serverovnu. Každé patro disponuje sociálním zázemí a kuchyňkou.

V mezipatře se nachází vstup na zahradu o rozloze 400 metrů čtverečních, kde se nachází zahradní domek s venkovním posezením a grillem nabízející prostor pro jednací místnost a sociální zázemí s kuchyňkou.

Lokalita:
Budova se nachází v klidné ulici v těsné blízkosti centra Brna s dobrým dopravním napojením na městský okruh. V těsné blízkosti se také nachází zastávka MHD.

Vybavení a služby:
- zabezpečovací systém
- klimatizace
- trezorové skříně
- parking

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29600
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    5 000 Kč měsíčně
  • Celková velikost budovy
    430 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    430 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.