Byt, 2+1

Nabízíme k pronájmu kvalitní zařízený byt ve 3. patře renovované historické budovy s výtahem a mnoha zachovanými původními prvky. Dům stojí v atraktivní lokalitě pár kroků od Karlova mostu a Staroměstského náměstí, pár minut chůze od zastávky tramvají a stanice metra Staroměstská.

Byt byl kompletně zrekonstruován a luxusně vybaven s ohledem na uspokojení náročné klientely. Prostorný interiér nabízí světlý rohový obývací pokoj s dekorativními historickými kachlovými kamny, otevřenou jídelnu, plně vybavenou kuchyň se spotřebiči Miele a ložnici se solitérní vanou, dvěma designovými umyvadly a romantickým výhledem na Petřín, věže a střechy staroměstských budov. Byt má dále koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, toaletu pro hosty, technickou místnost, vstupní chodbu a prostorný přijímací pokoj vhodný také jako pokoj pro hosty.

Zachované původní prvky, dřevěné podlahy, vytápěná dlažba, štuky, vestavěné skříně, plynový kotel, klimatizace v ložnici, pračka, sušička, TV, satelitní příjem, alarm.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    10357
  • Měsíční nájemné
    78 000 Kč / 3 091 €
  • Poplatky za služby
    Fixní poplatky za společné domovní služby 1200 Kč měsíčně. Spotřeba energií se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    135 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    Není vyžadován
  • K dispozici od
    Ihned
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.