Byt, 2+kk

Nově zrekonstruovaný zařízený byt s množstvím zachovaných původních prvků a designovým nábytkem situovaný v 1. patře historického pavlačového domu bez výtahu v malebném prostředí Malé Strany. Klidná ulice v blízkosti Kampy a břehu Vltavy, v pěším dosahu mnohých historických a kulturních památek. Výborná dostupnost do centra pěšky nebo tramvají, v rychlém dosahu několika stanic metra.

Interiér tvoří obývací pokoj se zrestaurovaným historickým dřevěným malovaným stropem, 1 světlá ložnice s postelí na míru, plně vybavená kuchyň ve vstupní chodbě, šatna a koupelna se solitérní vanou a toaletou.

Výhled do parku, vysoké stropy, prkenná podlaha, dlažba, koberec, pračka, myčka, úložná komora, sklep. Možnost parkování ve dvoře (pod uzamčením). Poplatky za společné domovní služby cca 1000 Kč měsíčně. Energie budou přepsány na nájemce. Možnost pronajmout bez nábytku.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    10736
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Parkování
    Parkování ve dvoře.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.