Byt, 2+kk

Nově zrenovovaný, plně zařízený byt situovaný v prvním patře historického pavlačového domu bez výtahu v klidné lokalitě pár minut chůze od Staroměstského náměstí a stanice metra Náměstí Republiky.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou otevřenou kuchyní, 1 ložnice s vestavěnými skříněmi a výhledem na Haštalské náměstí, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a otevřená vstupní chodba.

Zachované původní prvky, parkety, bezpečnostní dveře, rolety, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, TV, WiFi internet, kabelové TV připojení, domácí vrátný. Možnost zařídit úklidovou službu. Možnost krátkodobého pronájmu za vyšší nájemné. Poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií cca 2000 Kč měsíčně. K dispozici od února 2016.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    11038
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.