Byt, 4+1

Velkorysý, kompletně nově zrekonstruovaný zařízený byt v 1. patře historického činžovního domu bez výtahu na rozhraní Malé Strany a Smíchova. Výhodná lokalita pár kroků od nábřeží Vltavy, Petřínských sadů a Kampy, Národního divadla a Starého Města. V rychlém dosahu plné vybavenosti vč. nákupního a zábavního centra Nový Smíchov a Francouzského lycea.

Interiér bytu tvoří čtyři pokoje propojené dvoukřídlovými dveřmi, zařízené jako obývací pokoj, jídelna, plně vybavená kuchyň a ložnice. Byt má dále hlavní ložnici s koupelnou (vana), malou ložnici (příp. pracovnu), hlavní koupelnu (sprchový kout, bidet, toaleta), toaletu pro hosty a velkou vstupní halu.

Zachované původní prvky, vysoké klenuté stropy, velká okna, dobové lustry, dvoje krbová kamna, parkety, vestavěné úložné prostory, plynové vytápění, domácí vrátný. Možnost pronajmout bez nábytku. Poplatky za společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20217
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    190 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.