Byt, 3+kk

Vkusný byt po celkové nadstandardní rekonstrukci, v 1. patře kompletně zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. Klidná lokalita v Praze 3 v těsné blízkosti parků Parukářka a Vítkov s dětskými hřišti. Výborná dopravní dostupnost - autobusové a tramvajové spoje, 5 minut jízdy autem do centra.

Interiér bytu tvoří velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem odděleným od sebe translucentní stěnou, hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi, ložnice pro hosty (příp. pracovna, šatna nebo dětský pokoj), dále koupelna s vanou, toaleta s bidetovou sprškou a prostorná vstupní hala.

Luxusní materiály a provedení, dubové parkety, travertinová podlaha, omyvatelný marocký štuk, vestavěná stěna z březového dřeva v předsíni, špaletová okna, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vypínač světel, vestavěné úložné prostory, elektrický kotel, magnetické kliky, myčka, mikrovlnná trouba, UPC, prostorný sklep 10 m2, vstup do budovy na čip, bezbariérový výtah, společný dvůr. Byt je možno zařídit základním nábytkem. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20631
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Poplatky za společné služby a vodu 3.283 Kč pro 1 os.. Elektřina - převod na nájemce.
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.