Byt, 3+1

Zrenovovaný atypický byt s velkou terasou (30 m2), situovaný ve 3. nejvyšším patře zrekonstruovaného činžovního domu bez výtahu, se společnou zahradou. Klidná ulice v rezidenční zástavbě v Praze Dejvicích, 5 minut chůze od stanice metra Dejvická s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Lokalita s rychlou dostupností na letiště a do mezinárodních škol ISP, Park Lane a Riverside School.

Byt má 2 ložnice, prostorný obývací pokoj s krbem a terasou s výhledem do okolní zeleně a rezidenční zástavby, plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a vstupní chodbu. Menší z ložnic je přístupná z obývacího pokoje a orientována do zahrady. Druhá ložnice je průchozí do kuchyně, proto může být využita také jako jídelna nebo pracovna.

Nové parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, centrální plynové vytápění, plynový boiler, žaluzie, pračka, myčka, domácí vrátný, mříže na terase, sklep. Poplatky za společné domovní služby, topení a vodu 2700 Kč měsíčně. Plyn a elektřina se hradí zvlášť (převod na nájemce). Byt je vhodný pro max. 2 osoby.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21555
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    80 m²
  • Terasa
    30 m²
  • Celková plocha
    110 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.