Byt, 2+kk

Světlý byt 2kk po kompletní rekonstrukci se nachází ve 4. nadzemním podlaží činžovního domu se zateplenou fasádou z roku 1930 bez výtahu, v klidné ulici na Pankráci jen pár kroků od parků Jezerka nebo Tyršův vrch, v pohodlném dosahu veškeré občanské vybavenosti.

Dispozici bytu tvoří předsíň s vestavěnou skříní a botníkem, z níž se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyní s jižní orientací s výhledem do zahrady. Vybavení tvoří rozkládací jídelní stůl až pro 4 osoby, kuchyňská linka s vestavnou myčkou, pračkou a el. varnou deskou, rozkládací pohovka, která může sloužit jako lůžko pro hosta, křeslo a malý skleněný konfereční stolek. Ložnice je orientovaná na západ a její vybavení tvoří dvojlůžko s úložným prostorem, pracovní stůl, komoda se šuplíky, křeslo s taburetem a dvě prostorné skříně se zrcadlem.

Standardy dále tvoří nové ústřední topení (Radik radiátory), v koupelně el. kotel se zásobníkem a el. otopný žebřík, vinylové lepené podlahy, masivní drevěné dveře s mléčným sklem, plastová okna, TV Samsung, micro audio souprava SONY.

Dům má nově opravenou zateplenou fasádu na straně obrácené do vnitrobloku,nová plastová okna, výhled do upravené zahrady se vzrostlými stromy.

V bezprostředním okolí se nachází park a divadlo Na Jezerce, v rychlém dosahu pak obchodní centrum Arkády Pankrác a stanice metra linky C. Společné domovni služby a energie 4500 Kč/měs.

Interiér 47,8 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22208
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    48 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.