Byt, 2+kk

Kompletně zrekonstruovaný, plně zařízený podkrovní mezonet v 5. patře plně zrenovovaného činžovního domu s výtahem a zachovanými původními prvky v žádané lokalitě Prahy 8 - Karlín, 200 m od zastávky tramvají, 2 bloky od stanice metra Křižíkova. V blízkém dosahu se nachází karlínské business centrum, kvalitní občanská vybavenost a řada vyhlášených kaváren, bister a restaurací. Centrum města je dostupné během pár minut tramvají či metrem. Lze využít také nedalekou cyklostezku kolem Vltavy.

Plně klimatizovaný interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, 1 ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, vybavená šatna, technická / úložná komora a vstupní chodba. Nad obývacím pokojem se nachází velká otevřená galerie s pracovním koutem a ložnicí pro hosty.

Kvalitní vinylové podlahy, centrální plynové vytápění, podlahové topení v koupelně, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, videotelefon, alarm. Paušální poplatek za společné domovní služby 500 Kč měsíčně. Záloha na spotřebu vody a tepla pro 1 osobu 1500 Kč měsíčně (2500 Kč pro 2 osoby).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26672
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.