Byt, 4+kk

ŽIJTE NA VINOHRADECH KRÁLOVSKY. Luxusní bydlení v jedinečné rezidenci se zachovanými původními prvky a upraveným vnitroblokem v sousedství Riegrových sadů. V secesním domě, kompletně nově zrekonstruovaném podle návrhu renomovaného architektonického studia, se nachází 9 komfortních bytů - podkrovní byt 4+kk se 2 koupelnami a 8 bytů 2+kk s balkony - a 2 obchodní prostory. Výhodná lokalita v klidné ulici lemované stromy v atraktivní části Vinohrad, s rychlou dostupností do centra a plnou občanskou vybaveností v blízkém dosahu, pár minut chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra a pravidelnými farmářskými trhy.

Tento podkrovní byt je situován jako jediný v 5. patře. Interiér tvoří velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a elektronicky poháněnými posuvnými okny, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (solitérní vana, sprchový kout, dvě umyvadla, toaleta), další dvě ložnice, druhá koupelna (sprchový kout, umyvadlo, toaleta), vybavená šatna a prostorná vstupní hala.

Nadstandardní materiály a vybavení, klimatizace, dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně ve všech ložnicích, ateliérová okna, elektricky ovládané dřevěné žaluzie, videotelefon, pračka, sušička, kuchyňské spotřebiče Miele, alarm, výtah. Poplatky za společné domovní služby, vodu a vytápění 10.000 Kč/měs. Elektřina bude převedena na nájemce. Byt je k pronájmu nabízen bez nábytku.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26784
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    168 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.