Byt, 3+1

Nabízíme na pronájem zařízený zrekonstruovaný podkrovní mezonet se střešní terasou o 18 m2 a 2 koupelnami ve 4. patře tradičního činžovního domu s výtahem. Dům se nachází v klidné ulici pouhých pár kroků od Letenských sadů, ve vyhledávané rezidenční lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a rychlou dostupností do centra, mezinárodních škol a na letiště. Pár zastávek tramvají ke stanicím metra Vltavská a Hradčanská, v pěším dosahu centra.

Spodní patro bytu tvoří plně vybavená velká kuchyň s jídelnou, jedna ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, komora a vstupní hala. V horním patře je obývací pokoj, druhá ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Po schodech nahoru je přístupná privátní střešní terasa.

Zachované původní prvky, základní zařízení, velká okna, dřevěné podlahy, dlažba, původní trámoví, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, zahradní nábytek na terase, alarm s napojením na PCO, UPC (TV, internet), sklep. Poplatky za společné domovní služby a vodu cca 2000 Kč měsíčně pro 2 osoby. Poplatky za vytápění a elektřinu se hradí zvlášť. K dispozici od 1.12.2018.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27966
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    138 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.