Byt, 5+kk

Prostorný nezařízený byt s 2 koupelnami, terasou a zahradou, situovaný v přímém sousedství parku s jezírky, rybníkem a vzrostlými stromy. Byt se nachází v přízemí moderního uzavřeného rezidenčního komplexu Kejřův Park s recepcí, 24h ostrahou a podzemním parkováním. V areálu je dále k dizpozici 3D kino, lesopark, mini golf, rybník, písečná pláž s molem, hřiště, stolní tenis, volejbalové kurty a vysočanská cyklostezka. Ideální prostředí pro pěší i cyklo turistiku. Veškerá občanská vybavenost včetně školky, školy, zdravotnického zařízení či obchodů v blízkém dosahu, pár minut od stanice metra Hloubětín. V blízkém dosahu Černého mostu a dálnic D10 a D11 směr Mladá Boleslav a Hradec Králové.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu / zahradu, 4 samostatné ložnice se vstupy na terasu / zahradu, dále 2 koupelny s vanou, 2 toalety a vstupní hala s vestavěnými skříněmi.

Kvalitní materiály a provedení, dostatek úložných prostor, dřevěné podlahy, dlažba, francouzská okna, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, elektricky poháněné venkovní žaluzie, rekuperace, pračka, sušička, kuchyňské spotřebiče Miele (indukční varná deska, myčka ad.), videotelefon, sklep, zahradní domek, vstup do budovy na čip. 2 garážová stání v ceně. Poplatky za společné domovní služby, topení, vodu a elektřinu se hradí zvlášť. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi. Byt je k pronájmu nabízen NEZAŘÍZENÝ.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27971
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    155 m²
  • Zahrada
    350 m²
  • Parkování
    Parkování v podzemní garáži.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.