Byt, 3+kk

Nový, částečně zařízený byt s 13 m2 terasou, situovaný v 1. patře nově postaveného uzavřeného rezidenčního komplexu La Crone s 24h recepcí, ostrahou a podzemním parkováním v klidné ulici v prestižní rezidenční lokalitě v Praze 6. Výhodná poloha v blízkém dosahu místních parků, Strahovského stadionu, Pražského hradu a parku Ladronka s četnými možnostmi sportovního vyžití a relaxace, s rychlým spojením do centra (tram, bus - cca 10 min. k metru Hradčanská a Anděl), na letiště a k mezinárodním školám. Autobusová zastávka v bezprostřední blízkosti rezidence.

Byt tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a přístupem na terasu, hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi a en-suite koupelnou (sprchový kout, bidet, toaleta), druhá ložnice, samostatná koupelna (vana, toaleta), technická komora a velká vstupní hala s mnoha vestavěnými skříněmi a úložnými prostory.

Výhledy do zeleně, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, elektricky ovládané předokenní žaluzie, centrální vypínač, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, videotelefon, sklep, soukromá posilovna pro rezidenty, kočárkárna, parkování pro hosty. V ceně jsou zahrnuta 2 garážová stání. Poplatky za společné služby, vodu a vytápění 5960 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29089
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    133 m²
  • Parkování
    2 garážová stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.