Byt, 2+kk

Kompletně zařízený byt ve 3. patře moderního rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s recepcí, 24h ostrahou a podzemním parkováním v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady. Výhodná lokalita pár minut chůze od nákupního a komerčního centra Palác Flora, s rychlou dostupností do centra (metro, tramvaje).

V bytě se nachází vstupní hala, 1 ložnice, velký obývací pokoj s jídelním prostorem a plně vybavenou kuchyní a koupelna s vanou a toaletou.

Dřevěné podlahy v celém bytě, bezpečnostní dveře, francouzská okna, pračka se sušičkou, myčka, mikrovlnná trouba, nádobí, ložní prádlo, TV, WiFi internet, satelitní talíř, videotelefon, prostorný bezpečný sklep. Poplatky za společné domovní služby, vodu, včetně internetu 7.500 Kč/měs. Elektřina 2.500 Kč/měs. Parkovací stání v podzemní garáži za 2.500 Kč měsíčně. Možno pronajmout i nezařízené.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    2991
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    80 m²
  • Parkování
    Parkování v podzemní garáži.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.