Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu kvalitní, částečně zařízený nový byt s terasou, 2 koupelnami a samostatným vstupem, situovaný v přízemí Rezidence Hendlův dvůr, hospodářské usedlosti z pol. 16. století, která prošla novou kompletní citlivou rekonstrukcí. Bezpečný uzavřený areál Rezidence se nachází v klidné vilové zástavbě plné zeleně v žádané lokalitě na okraji Hanspaulky směrem k Šáreckému údolí. Rychlá dostupnost do centra, autobusové spoje k metru Bořislavka a Hradčanská s plnou vybaveností v okolí, v blízkém dosahu letiště a mezinárodních škol, pár minut od stadionu Juliska.

Část bytu má původní restaurované historické stropní klenby, část bytu je v nové přístavbě. Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a vstupem na terasu, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta s bidet. sprškou), druhá ložnice, samostatná koupelna (vana, toaleta), šatna a vstupní hala.

Rekuperační jednotka, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální topení, indukční varná deska, myčka, videotelefon, alarm, sklep, kolárna / kočárkárna. Bezbariérový byt. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání, možnost pronájmu 2. stání za 3000 Kč měsíčně. Poplatky za společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29917
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    101 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkování
    Parkování v podzemní garáži.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.