Byt, 1+kk

Nabízíme k pronájmu tiché, plně zařízené studio s balkonem v 1. patře zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem a upravenou zahradou s posezením ve vnitrobloku. Dům se nachází v rušné ulici jen pár minut chůze od stanice metra I.P.Pavlova, v lokalitě s plnou občanskou vybaveností v blízkém okolí. V pěším dosahu centra města.

Interiér tvoří obývací pokoj / ložnice s plně vybavenou kuchyní a balkonem, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou a vstupní chodba. Byt je tichý díky orientaci do zahrady ve vnitrobloku.

Dlažba v celém bytě, vysoké stropy, bezpečnostní dveře, žaluzie, rozkládací sedačka, centrální topení, pračka, mikrovlnná trouba, zahradní nábytek, TV, WiFi. Možnost zajistit úklid v bytě a snídaně za dodatečný poplatek. Veškeré poplatky 4000 Kč měsíčně. Byt je nabízen k dlouhodobému pronájmu. Možnost střednědobého pronájmu (3 - 9 měsíců) na dohodě.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30340
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    35 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.