Byt, 4+kk

Moderní, plně zařízený byt s privátním charakterem a 55 m2 terasou s krásným 300° panoramatickým výhledem do dalekého okolí vč. Petřína, situovaný v 5., nejvyšším patře bytového domu s podzemním parkováním. Klidná lokalita v Praze 8 s rychlou dostupností do centra, s veškerou občanskou vybaveností v okolí (vč. plaveckého bazénu), v pěším dosahu stanice metra Ládví, trasa C (7 min.).

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s vybavenou šatnou a vestavěnou skříní, dětská ložnice s vestavěnou šatnou a elektricky ovládanými předokenními žaluziemi a pracovna (příp. 3. ložnice). Byt má dále koupelnu (vana s perličkou, sprchový kout, toaleta), samostatnou toaletu, technickou komoru a vstupní halu s vestavěnými skříněmi a úložnými prostory. Střešní terasa je přístupná z ob. pokoje a jedné z ložnic. K bytu náleží také úložná komora na patře (7 m2).

Střešní terasa s markýzou a pergolou, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, ústřední topení, stmívače světel, žaluzie, sítě proti hmyzu, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice na víno, TV, alarm, zahradní nábytek, sklep, výtah přímo z garáže, kolárna a kočárkárna v domě. V ceně jsou zahrnuta 2 parkovací stání v garáži. Záloha na společné služby, vodu a vytápění 5200 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30419
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    87 m²
  • Terasa
    55 m²
  • Celková plocha
    142 m²
  • Parkování
    2 garážová stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.