Byt, 4+kk

Částečně zařízený, plně klimatizovaný byt se 2 terasami o 26 m2 a výhledem do okolní zeleně a na město, situovaný v 5., nejvyšším patře dobře udržovaného činžovního domu s výtahem. Dům stojí v klidné části Prahy 6 v pěším dosahu Pražského hradu a koupaliště Petynka, 15 minut jízdy k parku Ladronka, 10 minut jízdy do centra, s tramvajovými a autobusovými spoji k metru Hradčanská a Dejvická. V rychlé dostupnosti na letiště a do četných mezinárodních škol.

Byt tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem a plně vybavenou kvalitní kuchyní, 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a en-suite koupelnami (vana / sprchový kout, toaleta), 1 ložnice přístupná z ob. pokoje a 2 terasy, přístupné ze všech hlavních místností.

Velké množství úložných prostor, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, zabudované osvětlení, žaluzie, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, centrální topení, spotřebiče Miele, myčka, indukční varná deska, vinotéka, alarm, velký sklep (13 m2). Poplatky za společné služby, vodu a vytápění cca 5000 Kč měsíčně pro rodinu s dítětem. Elektřina se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30755
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    115 m²
  • Terasa
    52 m²
  • Celková plocha
    167 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.