Byt, 5+1

Atraktivní luxusní byt na břehu Vltavy. Nákladně zrekonstruovaný, elegantní nezařízený byt s 12 m2 lodžií, saunou a krásnými výhledy na řeku a Staré Město se nachází ve 3. patře pečlivě zrenovované nárožní budovy s výtahem a zachovanými původními architektonickými prvky. Dům stojí přímo na nábřeží Vltavy naproti Žofínu a Národnímu divadlu (přes řeku), v pěším dosahu centra, parku na Kampě, Malé Strany a Starého Města. Lokalita s rychlou dostupností do komerčního centra Anděl, Francouzského lycea a mezinárodní školy Park Lane.

Prostorný byt charakterizuje jedinečné spojení moderních a původních architektonických prvků, autorem interiéru je český architekt Ivo Bartoněk. Byt tvoří obývací pokoj s jídelnou, plně vybavená kuchyň, 4 ložnice, 3 koupelny, infra sauna, uzavíratelná lodžie s výhledem do vnitrobloku domu, velká šatna a prostorná vstupní hala. Dvě z ložnic mají navíc vestavěná patra na spaní.

Vysoký standard provedení, vzdušné místosti, klimatizace, krb, vysoké stropy, dřevěné podlahy, vestavěné úložné prostory a lavice s čalouněním, inteligentní systém ovládání domácnosti (USB, WiFi), mechová stěna, důmyslné designové osvětlení, závěsy, kvalitní kuchyňské spotřebiče, alarm, kabelové TV připojení UPC, sklep. Možnost parkování v garáži ve vedlejším domě za dodatečný poplatek. Fotografie jsou dočasně nahrazeny vizualizacemi. K dispozici od 1. května 2019. Byt se k pronájmu nabízí nezařízený.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31211
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Poplatky za společné služby a spotřebu energií cca 8000 Kč měsíčně.
  • Podlahová plocha *
    218 m²
  • Lodžie
    12 m²
  • Celková plocha
    230 m²
  • Parkování
    Možnost parkování v garáži ve vedlejším domě.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.