Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt ve 2. patře kompletně zrekonstruované novorenesanční budovy z přelomu 19. a 20. století, která byla upravena do podoby moderní městské rezidence. Dům stojí v klidné ulici nedaleko historického centra Prahy, nábřeží Vltavy, Petřínských sadů a Zahrady Kinských, v blízkém dosahu Pražského hradu a Karlova mostu. Lokalita s rychlou dostupností do obchodního centra Nový Smíchov a ke stanici metra Anděl (6 min. do centra).

Byt má obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s vanou a toaletou, technickou komoru a vstupní chodbu.

Vysoké stropy, velká okna, dubové parkety, centrální vytápění, spotřebiče Miele, pračka, sušička, myčka, kombinovaná trouba, kávovar, toastovač, varná konvice, nádobí, TV, satelitní připojení, výtah. Poplatky za společné služby, vodu a vytápění 1520 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. Možnost střednědobého pronájmu za vyšší nájemné.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31238
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.