Byt, 2+kk

Světlý, kompletně zrenovovaný a zařízený klimatizovaný byt se 2 balkony a zachovanými původními prvky ve 4. patře zrekonstruovaného secesního činžovního domu s nerezovým výtahem. Dům se nachází v klidné ulici pouhých pár minut chůze od stanice metra na náměstí Jiřího z Poděbrad, v pěším dosahu Riegrových sadů a Václavského náměstí. Lokalita s rychlou dostupností do centra a plnou vybaveností v blízkém dosahu, s množstvím kvalitních restaurací, kaváren, bister a pravidelnými farmářskými trhy.

Elegantní vzdušný interiér tvoří prostorný obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a balkonem do ulice, 1 ložnice s vestavěnými skříněmi a balkonem do tichého zeleného dvora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická komora a otevřená vstupní hala s vestavěnými skříněmi a úložným prostorem.

Kvalitní vybavení a provedení, vysoké stropy, velká okna, důmyslné osvětlení, dubové lakované parkety, mramorové obložení v koupelně a na toaletě, podlahové vytápění, plynový kotel, pračka, sušička, myčka, vinotéka, TV, videotelefon, zahradní nábytek, alarm připojený na pult centrální ochrany (v ceně). Možnost pronájmu parkovacího stání ve dvoře budovy za 3000 Kč měsíčně. Poplatky za společné služby a vodu, vč. internetu 3.500 Kč měsíčně. Zúčtovatelná záloha na plyn a elektřinu 3.000 Kč/měs.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31580
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    91 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    97 m²
  • Parkování
    Možnost parkování ve dvoře.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.