Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný, plně vybavený elegantní byt se zimní zahradou ve 2. patře krásně zrenovované neorenesanční budovy z r. 1888 s výtahem, působivými vstupními prostory a mnoha zachovanými původními prvky. Dům se nachází v klidné ulici v dolní části Vinohrad, pár minut chůze od Národního muzea, Václavského náměstí a stanice metra Muzeum.

Vzdušný interiér bytu tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem a plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická komora, vstupní chodba a zasklená zimní zahrada s výhledem do zahrady ve vnitrobloku.

Vysoké stropy, velká okna, původní repasované parkety, dlažba, vestavěné úložné prostory, plynový kotel, pračka se sušičkou, myčka, kabelové připojení UPC. Možnost zařídit garážové stání poblíž domu (150m2) 4.000 Kč/měs. Záloha na společné domovní služby a vodu 800 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina se hradí zvlášť (převod na nájemce). K dispozici od dubna 2021.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31780
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    90 m²
  • Parkování
    Garážové stáni poblíž 4.000 Kč/měs.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.