Byt, 2+kk

Moderní nezařízený byt s terasou a zahrádkou v 1. patře nedávno postaveného viladomu WhiteGray Rezidence v klidné části vilové čtvrti Podolí, v blízkosti parku Kavčí Hory a nákupního centra Arkády Pankrác. Lokalita s množstvím zeleně, rychlou dopravní dostupností do centra a plnou vybaveností v blízkém dosahu. Autobusová zastávka v sousedství domu, pár zastávek ke stanici metra Budějovická. Nedaleko Podolského bazénu a Žlutých lázní, cyklostezky podél Vltavy a sportovního centra Hamr.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelnou, 1 ložnice, koupelna (vana se sprchovou zástěnou, toaleta), úložná komora a vstupní chodba. Terasa / zahrádka je přístupná z ob. pokoje i z ložnice.

Dřevěné podlahy, dlažba, centrální topení, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, elektricky ovládané předokenní žaluzie, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, videotelefon, sklep. K dispozici je 1 garážové stání (v ceně). Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění činí 3000 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť. Byt se k pronájmu nabízí nezařízený. K dispozici od července 2020.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32057
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    60 m²
  • Terasa
    10 m²
  • Celková plocha
    70 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.