Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu exkluzivní nábřežní byt s jedinečnými výhledy na nábřeží Vltavy, Pražský hrad, Karlův most, Malou Stranu a Petřín. Luxusní, plně zařízený byt se nachází v 1. patře klasicistní rezidence z r. 1848, která prošla kompletní nákladnou rekonstrukcí s důrazem na zachování původních architektonických prvků a nabízí velkorysé vstupní a společné prostory od renomovaného studia Mimolimit s kamenným schodištěm, služby recepce, ostrahu, výtahy a parkování v garáži. Rohový dům stojí v exkluzivní lokalitě v historickém a kulturně-společenském centru Prahy, v původní rezidenční zástavbě na Smetanově nábřeží mezi Karlovým mostem a Národním divadlem, v prestižní lokalitě s jedinečným geniem loci, neopakovatelnou atmosférou a výbornou dopravní dostupností.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a nádherným panoramatickým výhledem na řeku a okolí, 1 ložnice orientovaná do klidného dvora, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, chodba s úložnými prostory, technická místnost a vstupní hala na bývalé pavlači.

Špičkový standard vybavení a provedení, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně v hale a ložnici, vysoké stropy, elektricky ovládané rolety, centrální vytápění, pračka, sušička, kuch. spotřebiče Miele, myčka, indukční varná deska, 2 TV, videotelefon, alarm, domovní komunikační a kamerový systém, vstupy na čip, sklep. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání v objektu. Poplatky za společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32143
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.