Byt, 3+kk

Světlý, vzdušný, kompletně zařízený mezonetový půdní byt s terasou a nádherným panoramatickým výhledem na Prahu ve 6. patře zrenovovaného domu ve stylu geometrické moderny. Dům stojí v klidné jednosměrné ulici lemované stromořadím, v pěším dosahu metra, tramvaje a centra Smíchova. Místo jen kousek od rušného Anděla překvapí svým klidem. Ulice, kde žil spisovatel Josef Škvorecký, je obklopena architektonicky zajímavými domy, jejichž typickým znakem jsou kovové branky a upravené předzahrádky. Veškerá vybavenost vč. zimního stadionu je v těsné blízkosti, k příjemnému bydlení přispívá také množství zeleně v okolí: zahrada Santoška pod zalesněným Pavím vrchem, upravené sady na Skalce nebo park Mrázovka. Zastávka tramvají a stanice metra jsou vzdáleny 5 minut chůze nebo 2 minuty autobusem, který staví kousek od domu.

Byt ve vstupním 4. patře (přístupném výtahem do mezipatra) se skládá z obývacího pokoje s jídelnou a plně vybavenou kuchyní a z ložnice se vstupem na východní terasu. Dále je zde koupelna s oknem (sprchový kout, toaleta, designový otopný žebřík), vstupní hala a komora. O úroveň výše se nachází pohodlné spací patro (se šatnou a umyvadlem) o velikosti cca 25 m2, přístupné po schodišti z obývacího pokoje. Obývací pokoj je lemován ochozem ideálním na pěstování okrasných rostlin nebo bylinek. Z ochozu lze pouhým zvýšením zábradlí vytvořit balkón.

Dřevěné podlahy, dřevěná francouzská eurookna a střešní okna, italská dlažba, krbová kamna, pračka, indukční varná deska, myčka, plynové vytápění, osvětlení a přívod elektřiny na terase, originální ručně hoblované trámy v patře, nadstandardní izolace. Poplatky za společné služby a spotřebu vody cca 1200 Kč/měs. Spotřeba plynu a elektřiny bude převedena.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32361
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    105 m²
  • Terasa
    7 m²
  • Celková plocha
    112 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.