Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu nadstandardní, plně zařízený designový byt s Jacuzzi, 2 lodžiemi o 9 m2 a unikátním výhledem na řeku a okolní zeleň. Byt leží ve 3. patře moderního rezidenčního komplexu Prague Marina s recepcí, kamerovým systémem a podzemním parkováním, v klidné lokalitě v Praze 7 Holešovicích přímo na nábřeží Vltavy, s veškerou vybaveností v blízkém okolí a rychlým dopravním spojením do centra. Pár zastávek je to tramvají ke stanicím metra Nádraží Holešovice, Palmovka a Vltavská, v blízkém dosahu se nachází četné restaurace, bistra a kavárny, a také galerie Centrum současného umění DOX a divadlo La Fabrika.

Kvalitně vybavený byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a lodžií s výhledem na Vltavu, hlavní ložnice s lodžií s Jacuzzi, pracovna / 2. ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, samostatná toaleta a vstupní chodba.

Inteligentní ovládání domácnosti, centrální vypínač, masivní dřevěné podlahy, dlažba, betonová stěrka, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně a úložné prostory, centrální vytápění, podlahové topení v koupelně, audio systém, pračka, sušička, kuchyň na míru se spotřebiči Miele, konvektomat, myčka, indukční varná deska, kávovar, vinotéka, TV, videotelefon, sklep, bezbariérový přístup. V ceně je zahrnuto 1 parkovací stání v garáži a možnost parkování před budovou. Poplatky za společné služby, vodu a vytápění: 6400 Kč/měs. Spotřeba elektřiny ve výši cca 2600 Kč/měs. se hradí zvlášť. Internet (UPC) se hradí zvlášt'. K dispozici od 3. prosince 2022.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33123
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    93 m²
  • Lodžie
    18 m²
  • Celková plocha
    111 m²
  • Parkování
    Garážové stání a parkování před budovou.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.