Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný, plně zařízený byt se 2 koupelnami v 1. patře dobře udržovaného, bezpečného renovovaného domu s výtahem v klidné ulici v historickém centru Prahy. Výhodná lokalita v blízkosti nábřeží Vltavy a Národního divadla, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém dosahu, pár minut chůze k tramvajím, ke stanici metra Národní třída, na Žofín a k výstavní síni Mánes.

Interiér bytu tvoří průchozí obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout ve vstupní hale, 1 ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta, bidetová sprška) a vybavenou šatnou a dále druhá koupelna se stejným vybavením. Byt je orientován do vnitrobloku budovy.

Dřevěné podlahy, vysoké stropy, velká okna, bezpečnostní vstupní dveře, pračka, kuchyňské spotřebiče Miele vč. myčky, TV, centrální vypínač, videotelefon, alarm, společný balkón do vnitrobloku pro byty v 1. patře. Možnost pronájmu garáže ve dvoře budovy za 2000 Kč měsíčně. Poplatky za společné domovní služby a vodu: 1000Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina se hradí zvlášť (převod na nájemce).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33129
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    59 m²
  • Parkování
    Možnost parkování v garáži za 2.000 Kč/měs.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.