Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt s terasou v přízemí moderního komplexu Rezidenční park Baarova s 24/7 recepcí a ostrahou, parkem, dětským hřištěm a podzemním parkováním. Rezidence se nachází na okraji klidné zástavby v Praze Michli, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, v bezprostřední blízkosti multifunkčních center BB Centrum a Brumlovka, s autobusovými spoji ke stanicím metra Budějovická a Pankrác s rychlou dostupností do centra.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 2 samostatné ložnice - jedna s vestavěnými skříněmi, dále přilehlá chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna (vana, 2 umyvadla, toaleta, bidet), technická komora, samostatná toaleta pro hosty a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Terasa je přístupná ze všech hlavních místností.

Kvalitní vybavení, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, předokenní rolety, centrální vytápění, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, vinotéka, TV, domácí kino, alarm, zahradní nábytek, sklep (5,4m2), vstupy do budovy na čip, kočárkárna / kolárna. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání. Měsíční zálohy na společné služby, topení a spotřebu vody: 5216 Kč. Elektřina se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34499
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    82 m²
  • Terasa
    16 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.