Byt, 3+1

Nabízíme k pronájmu zařízený podkrovní mezonetový byt s lodžií a krásným výhledem do okolí, situovaný ve 4., nejvyšším patře bytového domu s výtahem a podzemním parkováním v klidné ulici v Radotíně. Budova leží minutu chůze od zastávky autobusů (15 minut od Smíchovského nádraží) a 5 minut chůze od vlakového nádraží (10 minut ke stanici metra Smíchovské nádraží, 18 minut na Hlavní nádraží). Nedaleko se nachází přírodní rezervace Slavičí údolí, lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a mnoho možností sportovního vyžití a relaxace (síť cyklostezek, sportovní hala, biotopové koupaliště, skatepark, golf a minigolf).

Ve spodní úrovni bytu se nachází obývací pokoj s krbem a lodžií s výhledem na město a okolní přírodu, plně vybavená kuchyň s jídelnou oddělená posuvnými dveřmi, dále 1 ložnice, úložná komora, samostatná toaleta a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. V horním patře je umístěna prostorná galerie s vestavěnými úložnými prostory (12 m2), 1 ložnice a koupelna s vanou a toaletou.

Laminátové podlahy, dlažba, dřevěné schodiště, centrální topení, žaluzie, sítě proti hmyzu, myčka, zahradní nábytek, TV, sklep, kolárna a kamerový systém v budově. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání. Záloha na společné služby, vodu a vytápění: 3900 Kč měsíčně. Elektřina a plyn se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35106
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    98 m²
  • Lodžie
    5 m²
  • Celková plocha
    103 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.