Byt, 5+kk

Nabízíme k pronájmu designově zařízený, plně klimatizovaný podkrovní mezonetový byt se 2 koupelnami ve 4. patře bytového domu s výtahem. Budova stojí v centru Prahy, v lokalitě s plnou vybaveností v bezprostředním okolí, v blízkosti Hlavního a Masarykova nádraží, nedaleko zastávky tramvají a pouhých pár minut chůze od Václavského náměstí s přístupem ke všem třem trasám pražského metra.

Spodní úroveň bytu nabízí působivý obývací pokoj s dvojitou výškou stropu a jídelnou, plně vybavený kuchyňský kout, 2 ložnice, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a velkou otevřenou vstupní halu s vestavěnými skříněmi a úložnými prostory. V horním patře je galerie s vestavěnými skříněmi, 2 ložnice s velkoplošnými okny a výhledem do upravené zahrady ve vnitrobloku a koupelna vybavená vanou, bidetem a toaletou.

Stylové vybavení, klimatizace, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, plynový kotel, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, TV, centrální vypínač, vstup do budovy na čip. Záloha na společné služby a spotřebu vody: 1600 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce. K dispozici od února 2023 (po dohodě možno i dříve).

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35367
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    194 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.