Byt, 2+kk

Kvalitní byt v projektu Waltrovka. Kompletně zařízený byt se 2 terasami leží v 1. patře nově postaveného bytového domu v multifunkčním projektu s podzemním parkováním a širokou nabídkou restaurací, obchodů a služeb. Projekt, který v r. 2018 získal ocenění Realitní projekt roku, se nachází v klidné části Prahy 5, v lokalitě s rychlým spojením do centra, pár minut chůze od stanice metra Jinonice, v blízkém dosahu komerčního centra Anděl, Francouzské a Německé mezinárodní školy, sportovních zařízení vč. golfového hřiště a parků Vidoule a Prokopské údolí.

Interiér nabízí obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a terasou, 1 ložnici s druhou terasou, koupelnu s vanou se sprchovou zástěnou, samostatnou toaletu a vstupní halu.

Nadstandardní vybavení, dubové podlahy, dlažba, dřevěná podlaha na terasách, vestavěné skříně, bezpečnostní dveře, francouzská okna, centrální vytápění, elektricky ovládané předokenní žaluzie, rozkládací sedací souprava, myčka, pračka, sušička, mikrovlnná trouba, zahradní nábytek, TV, sklep, výtah. Nájemcům je k dispozici společná kolárna/kočárkárna v budově. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání. Záloha na poplatky za společné služby, vodu a vytápění: 2800 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť (záloha 1000 Kč měsíčně). K dispozici od října 2021.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35413
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    71 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.