Byt, 2+kk

Plně zařízený byt v romantické uličce pod Pražským hradem. Tento byt s původním dřevěným malovaným stropem, vkusně zrekonstruovaný dle návrhu architektonického studia I.D. Arch, leží ve 3. patře historického malostranského pavlačového domu bez výtahu v malebné dlážděné uličce na úpatí Petřínského kopce, v bezpečné oblasti s četnými cizími zastupitelstvími. V pěším dosahu se nachází Malostranské náměstí se zastávkou tramvají a také Karlův most, stanice metra Malostranská je vzdálena jednu krátkou zastávku tramvají.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelním pultem, pracovním koutem a balkonem s výhledem do vnitrobloku, dále 1 ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a otevřená vstupní hala s množstvím vestavěných skříní. Byt vč. koupelny zdobí původní dřevěné malované stropy.

Zachované původní prvky, dřevěná podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, rolety, elektrické podlahové vytápění, pračka, myčka, indukční varná deska, nádobí, ložní prádlo, vysavač, zahradní nábytek. Poplatky za společné služby a spotřebu vody jsou zahrnuty v nájmu. Elektřina bude převedena na nájemce. Možnost střednědobého pronájmu za vyšší nájemné.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35458
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    50 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.