Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu nadstandardní, kompletně vybavený klimatizovaný byt se zimní zahradou a krásným panoramatickým výhledem na město, Pražský hrad a Petřín, situovaný v 15. patře moderního rezidenčního projektu Garden Towers s recepcí, upraveným atriem a podzemním parkováním. Komplex se nachází v blízkosti parku Parukářka, v příjemné lokalitě v Praze 3 s plnou občanskou vybaveností v blízkém dosahu (nákupní centrum Flora, Olšanská poliklinika, pošta, četné možnosti sportovního vyžití) a dobrou dopravní dostupností do centra díky četným tramvajovým spojům a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, přilehlá zimní zahrada užívaná jako jídelna, ložnice s přístupem do zimní zahrady, koupelna (vana se sprchovou zástěnou, toaleta), úložná komora a vstupní chodba. Nájemci mohou užívat také velkou společnou terasu v 5. patře budovy.

Vysoký standard vybavení a provedení, klimatizace, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, elektricky ovládané předokenní žaluzie, kvalitní rozkládací sedačka, postel s elektrickým polohováním, centrální vytápění, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, nádobí, žehlička a žehlicí prkno, ložní prádlo, TV, satelitní příjem, videotelefon, alarm, sklep, vstup do budovy na čip. V ceně je zahrnuto 1 podzemní garážové stání. V případě zájmu je možno nájemci pronajmout samostatnou garáž v budově za 3000 Kč měsíčně. Poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35709
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    60 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.