Byt, 4+kk

Nabízíme k pronájmu nadstandardní byt se 2 koupelnami, 2 terasami a Jacuzzi, situovaný v 5., nejvyšším patře v moderním rezidenčním projektu Zelené město II s kamerovým systémem, podzemním parkováním a parčíkem s dětskými hřišti. Budova se nachází v klidné přírodní lokalitě na pomezí Hrdlořez a Žižkova, v blízkosti parku Smetanka, v místě s tramvajovými a autobusovými spoji do centra a k metru a výbornou občanskou vybaveností v blízkém dosahu (2 min. chůze na tramvaj a ke Kauflandu).

Byt tvoří klimatizovaný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním pultem a terasou s Jacuzzi, klimatizovaná hlavní ložnice s vybavenou šatnou a en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta), druhá ložnice, pracovna, samostatná koupelna (vana, sprchový kout, toaleta) a vstupní hala. Druhá terasa je přístupná z pracovny a hlavní ložnice.

Výhledy do zeleně, vestavěné skříně a úložné prostory, dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální topení, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice amerického typu, zahradní nábytek, videotelefon, výtah. Byt je možno vybavit nábytkem za vyšší nájemné. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání. Možnost pronájmu 2. stání za poplatek. Záloha na společné služby a spotřebu energií se platí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35762
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    149 m²
  • Terasa
    32 m²
  • Celková plocha
    168 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži.
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.