Byt, 2+1

Luxusní dvoupokojový mezonet ve stylovém provedení na pronájem v žádané rezidenční části objektu Eurovea nabízí výjimečné výhledy na řeku Dunaj. Oblíbená rezidenční lokalita v blízkosti centra města poskytující veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích a zdravotnických zařízení, obchodů, supermarketů, jakož i bohatých možností sportovního vyžití. Rychlá dostupnost autem i MHD. Příjemná lokalita s nákupním centrem Eurovea nabízí možnost příjemných večerních procházek na oblíbené Dunajské promenádě.

Dispozici vstupní úrovně tvoří v přízemí obývací pokoj s francouzským oknem, spojený s jídelnou a kuchyní s varným ostrůvkem, dále vstupní hala s vestavěnou šatní skříní, koupelna se sprchou, WC a prádelna. V patře je umístěna ložnice s walk-in šatnou a druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Vybavení zahrnuje keramické gresové podlahy, elektrické závěsy, LED osvětlení, kuchyňskou linku s kvalitními novými elektrospotřebiči v záruce, sanitu dovezenou z Itálie, unikátní skleněné obklady v koupelnách a baterie Grohe se Swarovski křišťály, výjimečný lustr tvořený optickými vlákny zakončenými benátskými křišťály, designové nerezové schodiště vyrobené na míru. Byt prošel kompletní rekonstrukcí: nové jsou rozvody elektřiny, chlazení i topení. K bytu přísluší sklepní kóje.

Oblíbená rezidenční lokalita v blízkosti centra města poskytující veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích a zdravotnických zařízení, obchodů, supermarketů, jakož i bohatých možností sportovního vyžití. Rychlá dostupnost autem, tak MHD. Příjemná lokalita s nákupním centrem Eurovea poskytuje příjemné večerní procházky na oblíbené Dunajské promenádě.

Cena pronájmu 1 600 eur + 320 eur energie + 100 eur parkování

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35892
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    230 EUR Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    94 m²
  • Parkování
    garážové stání 100 eur/měsíc
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.