Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu renovovaný rohový byt v 1. patře zrekonstruovaného rohového bytového domu s krásně zachovanými původními architektonickými prvky a reprezentativními vstupními prostory v jedné z nejatraktivnejších částí Vinohrad v přímém sousedství Vinohradského divadla. Dům je vzdálen pouhé 3 minuty chůze od Riegrových sadů a stanice metra Náměstí Míru s četnými tramvajovými spoji a plnou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí, v pěším dosahu Václavského náměstí.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a arkýřovým výklenkem, 2 ložnice, koupelna s vanou a toaletou, samostatná toaleta pro hosty a vstupní chodba.

Vzdušné místnosti, zachované původní prvky, vysoké stropy se štukovou výzdobou, velká okna, renovované parkety, dlažba, laminátová podlaha ve vstupní chodbě, centrální vytápění, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba, alarm, kamerový systém v budově. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36245
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na domovní služby 6.300 Kč/měs. Elektřina se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    105 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    E
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.