Byt, 5+kk

Luxusní mezonet se střešní terasou a panoramatickým výhledem na město, Vltavu, Petřín, Pražský hrad a Letnou. Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený nábřežní půdní byt se 2 koupelnami, klimatizací a parkováním. Velkorysý byt je situován ve 4. patře bytového domu od slavného achitekta 19. století Josefa Schulze. Dům získal moderní podobu od studia DAM.architekti, kterému se podařilo domu zachovat původní noblesu. Naproti přes řeku stojí Národní divadlo, k němuž odkazují nástěnné malby v kopulích působivé vstupní haly domu. Dům má recepci, atrium a upravenou zahradu ve vnitrobloku. Zastávka tramvaje je nedaleko domu, ke stanici metra B Anděl jede tramvaj 5 minut. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně fitness centra, k procházkám vybízí Kampa nebo Petřínské sady, v blízkém dosahu je také Francouzské lyceum.

Spodní patro bytu tvoří prostorný obývací pokoj s krbem, jídelnou, plně vybavenou kuchyní a krásnými výhledy na zelené nábřeží Vltavy, Staré Město, Národní divadlo a Tančící dům. Dále nabízí hlavní ložnici s vybavenou šatnou a koupelnou se sprchovým koutem, samostatnou toaletu s bidet. sprškou, úložnou komoru a vstupní halu. V horním patře je umístěna velká galerie s pracovnou a společenskou místností, dvě dětské ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou a velká hala s přístupem na střešní terasu.

Designové vybavení, kvalitní materiály a provedení, klimatizace, zachované původní prvky, dřevěné podlahy, vestavěné skříně a úložné prostory, střešní okna, plynový kotel, pračka, sušička, kuch. spotřebiče Miele, indukční varná deska, myčka, kávovar, centrální vypínač, projektor a plátno, alarm, sklep. Možnost pronájmu 2 garážových stání v domě za 5000 Kč/stání/měsíc. Společné služby, vodu a topení 16.000 -18.000 Kč měsíčně (dle počtu osob). Elektřina se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36311
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    210 m²
  • Terasa
    30 m²
  • Celková plocha
    240 m²
  • Parkování
    2 garážová stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.