Byt, 5+kk

Výjimečný byt s neopakovatelným panoramatickým výhledem na Prahu. Nabízíme k pronájmu nový byt se 3 koupelnami, terasou a impozantním výhledem na město, Pražský hrad a Petřín, situovaný v 6. patře nového projektu Rezidence Churchill s 24/7/365 recepcí, ostrahou, kamerovým systémem, službami concierge a podzemním parkováním. Rezidence leží ve vyhledávané lokalitě na Vinohradech v blízkém dosahu historického a kulturního centra Prahy a plné občanské vybavenosti, projekt je situován v přímém sousedství VŠE, pár kroků od parku Riegrovy sady. V pěším dosahu od budovy je také Václavské náměstí a stanice metra Muzeum a Hlavní nádraží.

Prostorný interiér tvoří 77 m2 obývací pokoj s krbem, jídelnou a plně vybavenou kuchyní, 4 ložnice, 3 koupelny (dvě en-suite), 2 samostatné toalety, technická komora a vstupní hala. Terasa je přístupná z obývacího pokoje a dvou ložnic.

Nadstandardní vybavení, chlazení / větrání / rekuperace, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, parní sprchový kout, bidetová sedátka na toaletách, velkoformátová hliníková francouzská okna s izolačními trojskly, elektricky ovládané předokenní rolety, markýzy na terase, centrální vytápění, podlahové topení v koupelnách, pračka, sušička, videotelefon, alarm, satelitní příjem, prostorný sklep (cca 20 m2), výtah. Možnost pronájmu 3 garážových stání za dodatečný poplatek. Záloha na společné služby 20 000 Kč měsíčně. Spotřeba elektřiny se hradí zvlášť (převod na nájemce).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36616
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    230 m²
  • Terasa
    61 m²
  • Celková plocha
    291 m²
  • Parkování
    3 garážová stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.