Byt, 3+kk

Nabízíme nový kvalitní klimatizovaný byt se 2 koupelnami, zimní zahradou, velkou terasou a krásným výhledem na Vltavu do okolní vilové zástavby se spoustou zeleně. Byt se nachází v 1. patře nadstandardní nízkoenergetické rezidence situované jen pár kroků od lesa navazujícího na přírodní parky Prokopské údolí a Dívčí hrady. Lokalita s rychlou dostupností do centra, nejbližší stanice metra je nedaleké Smíchovské nádraží, 10 minut jízdy od domu je komerční centrum Nový Smíchov / Anděl a kompletní občanská vybavenost, v blízkém dosahu je také Francouzské lyceum.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice, koupelna s vířivou vanou s barevnou terapií, toaletou a bidet. sprškou, druhá koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidet. sprškou, dále technická místnost a hala. Terasa je přístupná ze všech hlavních místností, zimní zahrada pak z obývacího pokoje a jedné ložnice. Do bytu se vstupuje po dřevěných schodech z chodby v přízemí domu.

Vysoký standard vybavení a provedení, inteligentní ovládání domácnosti, klimatizace, rekuperace, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, velkoplošná okna, elektricky ovládané předokenní žaluzie, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, elektrické topení, myčka, indukční varná deska, kávovar, alarm, videotelefon, sklep, kamerový systém. Bez výtahu. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání. Zálohy na společné služby a spotřebu vody: 3000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. K dispozici od března 2021.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38366
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    100 m²
  • Terasa
    48 m²
  • Lodžie
    21 m²
  • Celková plocha
    148 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.