Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný, zařízený byt s klimatizací, situovaný v 5. patře historické budovy s výtahem v atraktivní lokalitě v samém centru Brna. Budova se nachází přímo na pěší zóně jen pár kroků od náměstí Svobody, v blízkosti nespočtu historických památek a kulturních zařízení. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost a kompletní občanskou vybavenost, v bezprostřední blízkosti se nachází četné restaurace, kavárny, bistra, hlavní vlakové nádraží a obchodní centra.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem, prostorná šatna, samostatná toaleta pro hosty a vstupní hala s dostatkem úložných prostor.

Dřevěné podlahy a dveře, dlažba, klimatizace, vestavěné skříně a úložné prostory, pračka, myčka, mikrovlnná trouba. Možnost zajistit parkování v nedalekých garážích za dodatečný poplatek. Poplatky za společné služby a záloha na spotřebu energií jsou zahrnuty v ceně nájmu.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38520
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    6387 Kč Zahrnuty
  • Podlahová plocha *
    101 m²
  • Parkování
    Možnost parkování v blízkých podzemních garážích.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.