Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu moderní zařízený byt s lodžií a výhledy do okolní zeleně a na kopec Baba, situovaný ve 3. patře moderní budovy s výtahem a parkováním. Dům se nachází ve vyhledávané rezidenční čtvrti v Praze 6 Bubenči pár minut chůze od parku Stromovka, v lokalitě s rychlým autobusovým spojením ke stanici metra Hradčanská (5 min. do centra). V pěším dosahu je stanice metra Dejvická, kampus ČVUT a plná občanská vybavenost, rychlá je také dostupnost na letiště a do četných mezinárodních škol.

Byt tvoří obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a přístupem do lodžie, hlavní ložnice s vybavenou šatnou, pracovna / 2. ložnice s vestavěnými úložnými prostory, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a vstupní hala s úložnými prostory.

Kvalitní vybavení a provedení, dřevěné podlahy, vytápěná dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, zatemňovací plisé žaluzie, stmívače světel, sítě proti hmyzu, pračka, kuchyňské spotřebiče Siemens, myčka, indukční varná deska, gril, kombinovaná trouba, ohřevná zásuvka, kávovar, alarm, sklep. V ceně jsou zahrnuta 2 garážová stání. Fixní poplatky za společné služby a spotřebu energií 5.000Kč/měs.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38786
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    91 m²
  • Lodžie
    6 m²
  • Celková plocha
    97 m²
  • Parkování
    2 garážová stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.